In het verleden heeft IMMO VDB als projectontwikkelaar reeds successen gekend. Kijkt u graag wat wij eerder realiseerden of bent u graag op de hoogte van nieuwe projecten? Houd dan zeker deze pagina in de gaten!

Project Veelsebaan was dan weer iets heel anders... Hiervoor werd een ruime tweewoonst in Wolfsdonk volledig gerenoveerd, elk met hun eigen unieke kenmerken. De villa-woningen, rustig gelegen op een hoekperceel, beschikken beiden over een mooie tuin. Wie deze mooie duowoonst kocht, beschikt over 4 slaapkamers en een zolderruimte en had de keuze om de woningen aan te kopen in de staat waarin de woningen zich bevonden of geheel afgewerkt, waardoor de keuze steeds bij de eindgebruiker lag.


Een mooi project op wandelafstand van het kantoor was Residentie Astrid, een kleinschalig nieuwbouwproject met vier wooneenheden gelegen bij het centrum. Wie bekend is met de Astridlaan in Aarschot, weet dat deze straat enorm rustig gelegen is en dat hier wonen zeer gegeerd is. 
Het project creëerde een appartement op het gelijkvloers, één op de eerste verdieping, één op de tweede verdieping en een mooi dakappartement, allen met een terras en hun eigen unieke kenmerken. Voor de bewoners zijn de ondergrondse garages een absolute must en geven de privékelders de ruimte om in de appartementen zelf comfortabel te wonen. Het aantal slaapkamers varieert van 1 tot 3 kamers, waardoor er voor elk wat wils is in het mooie gebouw. Binnen een mum van tijd was dit mooie project uitverkocht.

De eerste stappen in de projectontwikkeling werden gezet met Residentie De Schrans in Betekom. Het ambitieuze project waarbij 11 nieuwbouwappartementen werden neergeplant pal in het centrum van Betekom, kwam tot een goed einde! Een absolute troef van het project is de centrale ligging, met supermarkten, winkels, horeca en scholen op wandelafstand.